Με καινοτόμες δράσεις συνεχίζεται και φέτος η εκστρατεία «Aware» -Η εκστρατεία συνεχίζεται για 3η χρονιά φέτος

Συνεχίζεται φέτος για Τρίτη χρονιά η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για πρόσφυγες και μετανάστες «Aware».

Ο νέος κύκλος της εκστρατείας περιλαμβάνει νέες δράσεις όπως ειδικές ημερίδες αφιερωμένες στη γυναίκα – πρόσφυγα, τους νέους και τους δημοσιογράφους. Η εκστρατεία θα υλοποιήσει επίσης, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, διαδραστικά σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια σε σχολεία και πανεπιστήμια, δράσεις ενημέρωσης στα ΜΜΕ και τα social media, ανάπτυξη σχέσεων με δημοσιογράφους, οργανώσεις νέων και τις τοπικές αρχές, εκδηλώσεις με infopoint και live link.

Ο νέος κύκλος της εκστρατείας θα διαρκέσει 18 μήνες με στόχο την καλλιέργεια έμπρακτης αλληλεγγύης και ανεκτικότητας σε μια περίοδο κατά την οποία η Κύπρος ως κοινωνία υποδοχής, δέχεται αυξημένα ρεύματα προσφύγων και αιτητών ασύλου. Ο απώτερος στόχος είναι να ενισχυθεί το αίσθημα αποδοχής της διαφορετικότητας σε μια κοινωνία που για χρόνια έχει καταστεί πολυπολιτισμική.

Η εκστρατεία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία για να υποστηρίξει τις συνολικότερες προσπάθειες για ομαλή ένταξη των προσφύγων και των μεταναστών.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 22875561-3
E-mail: [email protected]
Βρείτε μας στα social Media: @cyprusaware
Be #Aware – Γίνε συμμέτοχος!