Δώρισε το παλιό σου ποδήλατο στα παιδιά των προσφύγων!

Μια πολύ όμορφη κίνηση προσφοράς, την δυνατότητα να δωρίσεις το παλιό σου ποδήλατο, σκέφτηκαν η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ως εθνικός φορέας ποδηλασίας αλλά και στο πλαίσιο συνεργασίας της ως εθνικός συντονιστής για την Παγκόσμια εκστρατεία NowWe MOVE καθώς επίσης και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το επερχόμενο MOVE WEEK 2017 (29 Μάϊου- 4 Ιουνίου) του International Sport and Cultural Association (ISCA) με έδρα τη Δανία, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Υπηρεσία Ασύλου.

Με αφορμή την εξαίρετη πρωτοβουλία της εθελόντριας Νατάσας Γεωργίου, ενεργοποιήθηκε η δράση για περισυλλογή, επιδιόρθωση και διανομή ποδηλάτων σε όλα τα παιδιά που σήμερα φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου.

Η Ομοσπονδία κάνει έκκληση τόσο στα μέλη της όσο και στο ευρύτερο κοινό, αν διαθέτουν ποδήλατα που δεν χρησιμοποιούν να τα δωρίσουν με σκοπό να επιδιορθωθούν στον βαθμό που χρειάζεται και κατόπιν να δοθούν στα παιδιά. Τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε λειτουργική ή σχεδόν λειτουργική κατάσταση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Επαρχία Λεμεσού: 97665000 και 99982683

Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Ελεύθερης Αμμοχώστου: 22028888 και 22449870