ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – “Διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και ένταξης”

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου σε συνεργασία με το διεθνές ερευνητικό κέντρο CARDET(www.cardet.org) και την εταιρία συμβούλων Innovade LI ltd (http://www.innovade.eu/), συντονιστικός φορέας του Μεσογειακού Δικτύου Μετανάστευσης, σας προσκαλεί στο Σεμινάριο που διοργανώνει με θέμα «Διαχείριση μεταναστευτικών ροών και ένταξης».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αγίου Αθανασίου, Φειδίας και Πολυξένης 1.

Γενικός σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φορέων σχετικά με τη λειτουργία του Μεσογειακού Δικτύου Μετανάστευσης, η επιμόρφωσή τους σε θέματα που αφορούν στην κατάρτιση και διαχείριση της διαφορετικότητας σε κοινωνικό επίπεδο, και η παρουσίαση του νομικού πλαισίου που διέπει τη μετανάστευση στην Κύπρο.

Στο σεμινάριο καλούνται να λάβουν μέρος αντιπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών φορέων καθώς επίσης τοπικές αρχές και ΜΚΟ που ασχολούνται με θέματα σχετικά με τη μετανάστευση και την ένταξη.

Το σεμινάριο θα προσφερθεί στα ελληνικά.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής, η οποία επίσης επισυνάπτεται, και να την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Σεμινάριο και το Δίκτυο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα, www.migrationnetwork.org ή/και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 25864107 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ