ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ “AWARE” – Η ομάδα παραγωγής Synergia Media έχει κέφια!

 

Στις αρχές Απριλίου και για αρκετές ημέρες έγιναν τα γυρίσματα των τριών ταινιών μικρού μήκους της εκστρατείας «AWARE» και τους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να προβάλλονται στους δέκτες σας. Η ομάδα παραγωγής της Synergia Media με επικεφαλής τον Χρίστο Πολυκάρπου είχε μεγάλα κέφια. Δούλεψαν σκληρά σε όλο το στάδιο προετοιμασίας και τις ημέρες που έκαναν τα γυρίσματα, αφοσιώθηκαν πλήρως στην καλύτερη απόδοση των ταινιών μυθοπλασίας.

Η ομάδα έκανε σπουδαίες σκηνοθετικές προσεγγγίσεις για να αποδώσει το περιεχόμενο των σεναρίων που έγραψε η Κρίστη Ηλιάδη και αναδεικνύουν την προσφυγιά, τον ξεσπιτωμό και τη ζωή προσφύγων και μεταναστών με ισχυρά μηνύματα ευαισθησίας, αντιρατσισμού, θαυμασμού για την αξιοπρέπεια και τη δύναμη των ανθρώπων.

Ο φωτογραφικός φακός της ομάδας AWARE συνέλαβε τους συντελεστές σε διάφορες σκηνές και σας μεταφέρει το κλίμα.

 

 

 

 

 

 

 

Οι συντελεστές της παραγωγής είναι:

Παραγωγή: S. Synergia Media Ltd
Παραγωγός: Χρήστος Πολυκάρπου
Σκηνοθεσία: Πέτρος Χαραλάμπους
Διευθ. φωτογραφίας: Σοφρώνης Σοφρωνίου
Ενδυματολόγος: Μαριάννα Χατζημηνά
Κομμώσεις: Ειρήνη Σαματά
Μακιγιάζ: Έλενα Ανδρέου
Β. Παραγωγής: Άντρια Νικολάου
Υπεύθυνη casting: Ευαγγελία Τσουμελή
Στυλίστας: Άντρη Πολυκάρπου
Μουσική: Γιώργος Κόλιας

Την δημοσιογραφική έρευνα για όλες τις παραγωγές είχε η ομάδα της εκστρατείας AWARE με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Κυριάκο Πιερίδη.

Θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες έως τον Ιούλιο τα γυρίσματα για δύο μίνι – ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τα βιώματα προσφύγων και μεταναστών στην Κύπρο.